Frans leren

Frans staat bekend als de taal van de liefde, maar ook als de taal van goed eten, goede literatuur, cultuur en poëzie. Bij Taleninstituut Dar el Houda, bieden we Franse lessen aan in Amsterdam, waarbij alle niveaus van de Franse taal worden doorlopen, van beginner tot expert. Als je op zoek bent naar Franse taalles in Amsterdam, dan is Dar el Houda taleninstituut de oplossing voor jou.

Frans wordt wereldwijd als moedertaal gesproken door meer dan 200 miljoen personen en tevens ook door velen als tweede taal. Door Frans te leren bij Taleninstituut Dar el Houda zal je zelfverzekerd genoeg zijn om zonder probleem zakelijke en persoonlijke gesprekken te voeren.

Al onze lessen worden gegeven door zeer gekwalificeerde docenten die altijd de taal beheersen als moedertaal, met tevens extensieve ervaring in het doceren van talen. De lessen zijn alomvattend, waarbij er aandacht is voor grammatica, woordenschat en uitspraak, maar ook voor het veelvuldig oefenen van de taal door betekenisvolle dialogen.

Naast het grammaticale en theoretische gedeelte is er ook veel aandacht voor real-life situaties. Zo zal je bijvoorbeeld leren hoe je koffie kan bestellen of de weg kan vragen. Essentieel is dat je de taal leert gebruiken in de praktijk. Uiteraard krijgt elke student ook adviezen m.b.t. zijn of haar persoonlijke lesplan, en aanbevelingen voor zelf-studie boeken.

Waarom Frans leren?

  • Communiceer met meer dan 200 miljoen Frans sprekende personen over de wereld.
  • Leer Frans om je reiservaringen te verrijken.
  • Leer Frans om een betere positie op de arbeidsmarkt te bemachtigen.
  • Verbeter je academische vaardigheden.
  • Krijg toegang tot Frans-sprekende cultuur, kunst, literatuur etc.